Door een mooie bijdrage van het SOWZ Stimuleringsfonds Zorg en Welzijn Zeist hebben wij in 2023 een Qwiek-up kunnen aanschaffen voor ons instellingsterrein Dennendal in Den Dolder. Op dit terrein zijn ongeveer 200 cliënten woonachtig met een beperking. De Qwiek-up is geweldig en wordt ingezet bij verschillende woningen op het terrein.

Bij de verschillende woningen heeft de Qwiek-up ook een ander doel. Bij sommige woningen is het doel juist ontspanning en tot rustkomen en bij de andere woningen is het juist om de cliënten te activeren. Hieronder op de foto kunnen jullie zien dat de Qwiek-up wordt ingezet als ontspanning bij de cliënten van de bloemenhof.

Nogmaals willen wij jullie namens de cliënten van Dennendal enorm bedanken voor jullie bijdragen. De Qwiek-up wordt op verschillende woningen gebruikt zoals wij eerder hebben aangegeven. Hier hebben wij voor gekozen omdat zoveel mogelijk cliënten dan de voordelen van dit product kunnen ervaren. Nogmaals bedankt!


De SOZW en de Van Tellingen-Pul Stichting zijn op zoek projecten en initiatieven in Zeist om financieel te ondersteunen. Kijk voor meer informatie op de pagina met voorwaarden op deze site en op de site www.vantellingen-pul.nl

Project Bruggen Bouwen. Leerlingen CCZ bieden boekje en kwartet aan aan wethouder Marcel Fluitman.


SOZW ondersteunt muziekmiddagen in wijkinloophuis Het Lindenhuis met een bijdragen voor een nieuwe muziekinstallatie.

StadsPers 23 september 2019

Download het artikel als PDF


StadsPers, 15 juni 2018

SOZW maakt laagdrempelig zingen mogelijk voor mensen met dementie, mantelzorgers, kwetsbare ouderen en vrijwilligers

Download het artikel als pdf


StadsPers, 13 februari 2018

Download het artikel als pdf


Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen